vi skal rulle hjem

heisann! i dag har vi virkelig fått rævva i gir, for og si det rett ut, og startet på videobloggen. gled dere! men nå har vi spist oss stapp mett på entricot/antricot? vi diskuterte det i nesten hele dag. og siden mamma og pappa var i sverige før jul har vi så mye godteri at vi kommer til og rulle hjemmover, så det kan jo bli morsomt og se på. hvis det skjer lover jeg at det blir en del av videobloggen. men nå skal vi spise mer godteri, kos dere kjempe masse i kveld og jeg og marie ønsker dere et godt nyttår på forskudd!

embla marie og marie

hade 2009, hei 2010

2009, har vært et godt år får mange, og et fælt år for mange. til meg har det vært begge dele. året har gått veldig fort, husker det som i går, at jeg og min gamle bestevenninde pratet om at det var et halvtår til ungdomskolen, og hvor vi gledet oss sånn. det var i fjor nyttårsaften. 

har vært til katrine i hele dag, og vi dro til magnus og var der en stund. informasjon om dagen. bildene jeg legger ut, er av hvor jeg og katrine sminket værandre i blinde. nydelige syn!

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic veldig flink til og sminke. godt nyttår alle søte lesere! blogges neste år,♥louise

året som snart har gått

fikk tiden til og blogge enda engang, og siden alle har laget en form av året sitt. tenkte jeg at jeg og kunne det. so here it goes (okei, det blir ikke hele året men jeg tar med litt av det jeg har på pcen for resten har jeg på en cd som jeg klarte og glemme hjemme, bra jobba embla ) :

heh, flaut bilde - men jeg og louise sto på slalom for første gang.

vi hadde avslutning i sjuende

vi var på seilferie mesteparten av sommerferien og koste meg hele tiden. vår båt til høyre.

begynte på ungdomsskolen og fikk maange nye venner. vi var på telttur, kjempe morsomt men utrolig kaldt!

jeg og marie var i molde i høstferien

jeg fikk meg digitalkamera ♥

begynte også og blogge på kelc med louise.

så kom mine første tentamener.så kom julaften og jeg var i stallen, åpnet pakker og koste meg med familien.

så dro jeg og marie på hytta og her skal vi ferie nyttårsaften!
hvordan har ditt år vært?

blogges neste år

nå er vi på hytta til noen med trådløst internett. ute er det sikkert en meter med snø snart, og vi er på en øy ved kysten. i dag har vi kjørt stil og bygd snø borg og laget snølykter. gøøy, haha. vi drar hjem søndag og da blir det blogging og husk at vi snart skal ha konkurranse! i morgen er det nyttårsaften og, skulle gjerne ha blogget men mamma nekter på at vi skal ha internett på hytta, og det blir som mamma sier. men jeg legger ved noen bilder til så lenge. blogges neste år, wow, det høres så lenge ut. -embla marie


hva synes du om bildene? :- )

outfit 30.12.09

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
Blå tunika med knapper fra BikBok, Svart tights fra H&M. Lilla øredobber og smykke fått i gaver.

Image and video hosting by TinyPic

nå skal vi få besøk av mormor og onkel og resten, til middag. jeg sitter og tenker på at det er helt sykt at det er nyttårsaften imorgen! vi går i et nytt år, med to siffer bak. rettere sakt uten en null. jeg skal feire det til noen venner av familien, og der skal emilie være. høydepunkt! blogges,♥louise

yester day

hei. jeg skal informere litt hva som skjedde i går kveld, av at jeg ikke blogget. lea og kaja var her en tur og vi så jenta som lekte med ilden. har du sett den? kjønte ikke så veldig mye av den filmen jeg, imed at jeg ikke har sett nr 1. menn som hater kvinner. uansett så var det veldig koselig.  

Image and video hosting by TinyPic sexy mama. det er utrolig deilig med juleferie, man kan sitte oppe lenge om kveldene, og sove lengere om morgnene. blogges, ♥louise

lite oppdatert

jeg har vært dårlig til og oppdatere bloggen i det siste, nå den tiden embla er på hytta. jeg har vært lite hjemme, og rett og slett ikke hatt tid. har ikke noe bilder, men emma tok bilder (www.emmamaries.blogg.no) imens vi var til kaja i kveld. så jeg beklager om det irriterer deg emma, men jeg stjeler/låner bildene.

 

en liten melding til emma, fra meg - ikke slutt og blogg. jeg er innom den flere ganger daglig! du er en utrolig god blogger og en av favoritt bloggene mine. ikke bry deg om hva forskjellige folk sier, lev vidre, de som taper på det. ikke gi opp bloggen, og leserne som faktisk elsker bloggen din.

 

Image and video hosting by TinyPic

 
meg, og kaja løpene i bakrunden med valpen, for og komme med i bildet! bildene ble litt små, men fikk de ikke mindre i format. blogges, ♥louise

dans til langt på natt

vi voknet sånn ca.. nå? ganske seint til og være oss. vi har tenkt oss en tur til city syd. vet ikke helt om det går buss helt til dit, fra herifra? vi har iallefall danset og synget helt til langt på natt. nå skal vi kjappe oss og rekke bussen.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic  gale folk. spør du meg.dårlig kvalitet fordi det egentli er en film, har tadd bilder av den.  blogges, ♥louise og carry

videoblogg - carry og louise

 

litt av hva vi har holdt på med i dag. blogges, ♥louise og carry

mine nye bestevenner

nå sitter vi i stua på hytta, har vært på julemiddag/lunsj til noen som har hytte lengre bort. endelig har det begynt og bli litt varme i hytta og vi har pakket ut nede. kjempe godt og komme frem, tror ikke det blir så mye blogging men jeg skal prøve. som overskriften sier, så har jeg fått nye bestevenner. marie sine votter, jeg elsker dem. kunne bodd i dem! stakkars, hun får ikke brukt de noe selv. nå skal vi sitte her og le av de dumme kommentarene til lillebror og bare kose oss. hvor feirer du/dere nyttårsaften? embla marie.

get started

heihei. lite blogging, pga lite til stede her hjemme idag. jeg har som sakt til embla, og rett til familieselskap. som vanlig. sitter og tror jeg har frostskader, jeg fryser så fælt, orker ikke tanken på at jeg skal være ut på slaks, fjellet imorgen. på slalom, men gleder meg uansett! har varme slalomsko med et skinnull trekk inn i. 

Image and video hosting by TinyPic
annbefales

Image and video hosting by TinyPic Q:går du på slalom? blogges, ♥louise

pakking på g

heisann! jeg har vært opptatt i hele dag, og nede så har vi familiebesøk, jeg snek meg opp fordi jeg må pakke! vi reiser jo tidlig i morgen, og angående det så vet jeg ikke hvor mye jeg får blogget. siden vi har kjempe tregt nett på hytta, men jeg lover dere at jeg skal prøve. i kveld så skal jeg boblebade, for det fikk jeg ikke gjort i går siden jeg strevde hele kvelden med videobloggen. så nå har dere fått litt info, jeg skal ned og spise kake. hva har dere gjort i dag? em.

gleder meg til og få plass i bagen, woho. 

husk og skriv kommentar på innlegget under på om dere vil ha konkurranse :- ) 

atm

hallo! akkuratt nå skal jeg og har testet ut et par ting for dere. den første er at rx-lim ikke smaker godt i det hele tatt. også tenkte jeg at jeg skulle prøve og lage meg en tankeleser, som så mange har pratet om. så får vi se om den funker, spennende.

louise har nettop vært her en liten tur, og gled dere for vi har bestemt oss for at på nyåret skal vi holde en konkurranse. blogges, embla marie
vil dere ha konkurranse med 1, 2 og 3 premie? 

outfit 25.12.09

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic 


Svart kjole/topp fra (vet ikke, mamma sin). over topp fra Mandarin, Strømpe bukse fra Hennes, Støvletter fra Falkanger sko.

hei! har kommet hjem fra en koselig julemiddag hos søskenbarn! nå sitter jeg og hører på at hunden min piper fra buret sitt, et tegn på at alle har lakt seg utenom jeg! var ute og tok outfit bilder ista, måtte kjappe meg pga kulda tok innpå. blogges, ♥louise

det tok sin tid

men endelig har jeg klart og få fikset videoen som jeg egentlig skulle ha postet i sju tiden. jaja, sånn går det når jeg har et kamera som ikke er sammarbeidsvillig. håper dere likte den. og angående det med mobilblogg, mente jeg om det var noen som viste hvordan man fikk det til. em.

vet kvaliteten ble dårlig på starten, sorry folkens. noen som vet hva jeg kan gjøre med det? 
hits