one year ago

for ett år siden ( nøyaktig ) skrev jeg dette innlegget;


jeg har ikke kommet meg på pc'een før nå.. ;( jeg er egentlig litt stolt over meg selv som har klart å gjøre så mye lekser... jeg har gjort hele naturfag og samfunsfag :D er ikke det bra ??
så var jeg så godt i gang at jeg tenkte at jeg like så godt kunne gjøre norsk.. så tar jeg opp norskbøkene leser på planen oppg.2 s. 229. jeg blar opp ser på oppgaven og synker helt.. den var kjempe stor.. jeg bare ikke gikker slenger fram pc'een og blogger heller litt som er mye gøyere ! :-D

- har dere hatt den samme opplevelsen av de dumme leksene før ?
Image and video hosting by TinyPic
hehe så litt hemma ut ;L

-emma


ok, for det første må jeg bare si at jeg er sykt flau over å vise dere dette.. men uansett. skal vi se om det er noen forandringer?
1. før skrev jeg smilefjes etter hver setning nesten.
2. hoppet ned linjer når jeg skriver om et ''nytt tema''
3. forteller en lang historie om da jeg skulle gjør norsk leksa. ( om jeg ikke har hatt noeå blogge om kunne jeg faktisk kommet på å gjøre det nå og) men uansett, sykt kjedleig prat om lekser. lekser er kjedelig nokk fra før av enn at folk skal skrive lenge innlegg om de !
4. har bildet i 400px, som burde hvert i 600

har  jo noen forandringer på meg selv og.. for den tida, hadde jeg monoøyenbryn og brukte svært lite sminke. ( ikke at det ikke er bra å se naturlig ut ) + at jeg ikke legger ut så stygge bilder av meg lengere, haha.


heheh, har du noen slike forandringer på din blogg? emma

outfit 24.10-2010


genser fra bikbok - hals fra h&m - bukse fra veromoda

tycks? - emma

morgen trøtt

ohoi, sto opp kl 08.00 i dag, siden jeg skal på sånn samlingsting, veldig vanskelig å forklare. i går akkurat da jeg la meg i senga kom jeg på at jeg har en prøve i morgen og at det er en sttoooooor prøve på onsdag, som jeg ikke har øvet noe til. men jeg skal ha like mye tid til bloggen ! skolen stopper ikke meg!

oi morgen trøtt !
oi heheh, cute ! not

har dere mange plagsomme prøver på skolen ? emma

joggebukse vs dongeri


joggebukse vs bongeri - em

rabbits

da skal jeg dra ut til kaninene, så de får hoppe litt fritt på verandaen, de blir serriøst helt gal, de hoppet over meg i går.
hehe, buret.

har du dyr? emma

blogg vs blogg

gleeeeeeeemsk

da er det bare å snu å gå rett tilbake til butikken igjen. jeg kom akkurat inn døra nå fra butikken. papi ble selfølgelig med, men da jeg kommer hjem for å se i rema posene vi kjøpte kommer jeg på at jeg har lagt igjen smågodtet. får kose meg med sjokkis og potetgull mens jeg venter på at pappa er tilbake igjenm, siden han var så snill og kjøre tilbake å hente det, hihihih. I ?  DAD !

skal trekke 2 vinnere av blogg vs blogg snart så bare følg meeeeed !

 


krøøøøøller. heheh pappa er linselus..

har det hendt noe ligndende med deg? emma

maaaange nr

heiia, da har jeg sotte leeeenge og lagret nye nommer på tlf min. det er jo bare så skrive det på face og du har maaaaaange nr;
anbefales om du har face..
jo allers så går jo tia på face.. nesten alle har jo facebook fir tia, det er jo den store møte plassen! men nokk små prat, nå må jeg tvinge pappa til å kjøre meg ned på butikken for å handle litt godis! hva er vell en lørdagskveld uten godteri?
har du facebook ? emma

blogg vs blogg

heihei, kjører på med en blogg vs blogg. om du vil være med så er det bare å skrive en komentar i komentarfeltet !


trekker ut to tilfeldige vinnere i kveld, få følg med, det kan bli deg !

emma

redigerte bilder

heihei, jeg redigerte akkurat to bilder;

heheh, fritiiiiiids..

tycks? emma

new phone

ja jeg vet at denne er ganske gammel og at det har kommet nye som er bedre osv, men da jeg var i butikken var det bare touch telefoner nesten utenom denne. alle du nye telefonene fortiden er jo touch. så derfor ble det denneee;

 

Image and video hosting by TinyPic

 

Image and video hosting by TinyPic

 

Image and video hosting by TinyPic

 

Image and video hosting by TinyPic

byttet ut denne;
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
uff er lei av iphone nå..

hvilken mobil har du? emma

sick irritert

heihei, baklager virkelig at jeg ikke har blogget før nå, irriterer meg helt sykt, at innternettet er på sykt fuc*a for tia, åhh. men jaja uansett så har jeg lugget på sofaen forran frustrerte fruer siden jeg sto opp, heihei, liting sier jeg bare. eller så er nesten alle vennene mine på høstleir i sammenheng med konfirmasjon, så har heller ikke mange å ringggge, jæddæ.

skal du konfirmeres i år?

frustrerte fruer

heiia ♥ da ligger jeg i senga, kan vell egentlig si at jeg våknet ganse så tidlig i dag.. jeg kjenner at jeg ikke er like syk i dag, sa da blir det vell pirbadet(en bade plass) i morgen. egentlig ganske kjedelig innlegg, men jaja kommer bedre snart. må bare komme meg opp så bilr det frustrerte frueeeer ♥♥♥

har du hvert i pirbadet før? emma

mobilblogg

606416-1-1287773887643.jpg
heihei jeg er i kjempe blogg humør, men i det jeg skulle laste opp videobloggen sviktet nette. Jeg poster videoen straks nettet er tilbake.. Emma

nyttttt design

endelig nytt design..watcha think?

hits