dag 25

Image and video hosting by TinyPicleopard-klokka til mamma, hva synes dere?

LOUISE

one to another

Heihei, nettop dusjet osv, skal  til Siril nå. Merket at jeg har det veldig travelt for tiden, blogget ikke en eneste gang i går, beklager, men sånn blir det noen perioder, var ikke hjemom i går før halv 11, og da orket jeg ikke og ta noe bilder, ville bare komme meg til sengs.

Har tatt noen random bilder, får hadde ingenting og blogge om i dag jeg, og ingen digital kamera har jeg heller, så får låne Maria sitt en gang i blandt, men i dag hadde hun sin egoistiske dag, uheldigvis. XOXO LOUISE FRA GOSSIP GIRL!!! :-):-)

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

dag 24


hehehh pyyynt !

emma

løpende galinger

uff, kan vell egentlig legge fra meg alt som handler om skole også bare kose meg med frustrerte fruer. noe jeg nemmelig skal nå. er så sykt lei. + at i hele dag så har jeg og resten av familien sprunget som noen gale etter 2 små kaniner som bare løper og nekter å komme inn i buret, det hadde nokk blitt en komifilm. så endelig fikk vi de inn etter en døgn med løping i nabohager. ( foresten så kalrte vi bare å fange en, den andre er ute enda )

HAHA STRESS !


HATER serriøst boka her.. !

HERREGUD HATER BLOGG.NO SIN BILDE OPPLASTINING NESTE LIKE MYE SOM BOKA HER.. JEG FÅR IKKE LASTET OPP BILDER.. !  så da ble det bare dette ene kjedelige bildet..
emma

søt engelskmann

heihei, hadde egentlig ikke tid til å sitte på pc'en i dag.. har drøsse vis med lekser + at jeg hadde prøve i dag så ER DET 2 I MORGEN! guuud blir jo sint av å tenke på det. men snart er det høst ferie som setter et stort smil om truten. men om jeg skal få presset inn noen fler innlegg i kveld så må vi nok si hade!


jeg jeg den eneste som synes kizen i engelsk boka var søt eller?ehehehh, emma

pugger til prøve

Sitter og puggel ihjel på en naturfagprøve vi har på torsdag, som jeg har bestemt meg for og få 5 i!!!! Ettersom at det gikk så utrolig dårlig på forige prøve, skal jeg rette opp den feilen og bevise mamma at jeg faktisk kan gjøre det bra. Men igjen så er det en lekse som venter, kom nettop på at jeg må gjøre en spansk lekse som skulle være færdi til i morgen!

SKOLE ER STRESS FOLKENS!!!!

Image and video hosting by TinyPicGrunnstoffene og periodesystemet, dette skal jeg prøve og mestre..

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPicSå blablabla.. boka venter på meg igjen nå, hade!

LOUISE

dag 23

Image and video hosting by TinyPicSlår ann med en hårspenne i dag jeg, hva syns dere?

LOUISE

oth atm

♥hei dere! nå sitter jeg hjemme hos Andrea, og sitter klistret i tvskjermen og ser one three hill. Blir hentet snart pga håndballtrening, lite blogging for tiden pga skole skole skole skole. Snakkes senere, nå er hovedsangen på oth ferdig! :-)
vi er søt når vi har mat og helse ♥andrea og louise

kanin fanger

heiia ♥ jeg vet at jeg nesten ikke har blogget de siste dagene.. men nå er jeg tilbake. akkurat nå er det kjempe sol ute så derfor må veranda døra stå åpen så det ikke blir så kanldt. men da løper kaninene inn.. mens jeg løper etter de som en gal. haha du ville likt og sett synet!


uskyldig'?haha, em

dag 23

måtte desverre ta et gammelt bilde jeg hadde på pc'een, siden jeg har det uber travelt..

tycks? emma

photographics september

Hei dere, jeg har tenkt midt i vær mnd sånn ca, så har jeg 'photographics' av hvordan vær mnd er, f.eks nå, så har jeg bilder av hvordan september måneden er. Det er ikke akkuratt i midten av september nå, men siden jeg begynte med det nå, så starter jeg med september.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Så, som dere ser, er det ikke helt total høst enda, her i Trondheim. Skal stikke på fotballkamp mot trygg/lade nå, så må stikke, er på hurryen!

LOUISE

videoblogg

Her er en video av meg og Andrea som spiller Fifa, jeg vet ikke at Andrea filmer i det hele tatt, så jeg ser greit konsentrert ut! :-) Der morsomste finner du hvis du spoler til 1.13, 2.22 og 2.55

LOUISE

caaaaaarry

heiia ? da er caroline pusest her. vi kom akkura fra kirka.. eller så.. ingenting. kos deg med bilder du! så talas viiii.

 

Image and video hosting by TinyPic

emma

dag 22

Image and video hosting by TinyPicTycks? Stikker til Andrea nå, snakkes!

LOUISE

birthaaaay

Er hjemme fra bursdag, og er stapp mett på kaker. Fra og med jeg voknet i morrest, så var eneste som sto i hodet på meg; sukker, søtt, kake kake etc. Det var som og være i en drøm og spise det igjen. Nokk kakeprat.

Sitter og hører på en youtube film på youtube av ei jente som er helt syk til og synge, og hun er bare 11 år! Blir helt rørt, noen mennesker er helt syke til og synge!

Image and video hosting by TinyPic Celina, meg og Ingvild

Image and video hosting by TinyPic Grunden til at jeg legger ut dette bilde, er at det inspirerte meg den hvite stripen som plutselig dukket opp, må vell være et spøkelse....


Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic
Vi hadde latterkrampe, så jeg prøvde og holde meg litt særiøs.

Image and video hosting by TinyPic ntomen! Mine kjære søte slektinger♥

Håndballkamp mot strindheim klokka 10 imorgen, resten har jeg ikke planlagt, vi får se! hadeee

LOUISE

hits