kira-123

Hei. har kommet hjem for litt siden, fra håndballtrening, og sånn kveldsmat ting til rine på laget. vi danset for bilene og hadde litt underholdning. pga, kameraet mitt er ødelagt, så har ikke jeg nå bilder nå, har heldigvis et ekstra kamera, men det årket jeg ikke å bruke nå. så har lakt ut bilder av kira, hvordan hun ble stor. hvordan hun har sett ut, ialefall sånn at dere skal få nye nytte av bilder!

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

dette var kira på 123. hehhehe, nyttig og vite for deg,eller? .. bedre en ingenting!- louise

ehehhheheheheheheh, gjett hvem jeg har autografen til :L

hei du :)
jeg har nå hvert på kamp, vi spilte mot melhus ( veldigspennende kamp) men gjett hvem som sto på sidelinja å heiet ?? dattra hans spilte hun var kjempe god, som far sin. han spiller på rosenborg.

gjett hvem sin autograf dette er :D
gjett hvem

ehhehhhhehehehhehehehhe
er i litt den formen :LL

-emma

ikea

i dag var jeg på ikea, dg dere lurer vell sikkert på hva jeg gjore dær ;p
jeg handlet møbler til det nye rommet mitt som er under oppussing og er snart færdig, jippi
møtte også nora og natalie, og nånn random gutta dæm va med ;L
jaaa, no kom jeg nettopp hjem fra håndball trening.

blogges
ikea

- Caroline

klarte det igjen

å ødelegge kamerae mitt, vet dere probleme? skal være på håndball treing om 5 min. så blir et super raskt innlegg. jeg er så lei meg får kameraet! jeg må gjøre noe. heldigvis har jeg et ekstra kamera, snakkes ikveld.

Image and video hosting by TinyPic hjelp! -louise

SYK-.-

Hallo, nå har jeg altså blitt syk igjen, noe som jeg HATER!Hvorfor kan jeg ikke være litt mer frisk, men jeg håper det går over så fort som mulig, neb nok klaging. Siden eg er syk har jeg ikke noe bilder fra ida g men jeg slenger med et annet bilde. Det er ikke lenge til jeg skal ta av gipsen nå det er bare 6 dager igjen og jeg gleder meg helt sinsykt, da skal jeg i byen med en gang. Ellers så har jeg ikke så mye å si det har ikke skjedd så mye idag akkurat, men jegkommer sikkert til og skriv ett eller to innlegg idag så det erbare og følg med. HUSK og komenter mens dere er innom  her.


Blogges!
-kaja

NY HEADER :DDDDDDDDDDDDD

header

hei bloggen

jeg lever, det er bare det at jeg ikke rekker og blogge så ofte for tiden,pga veldig mye lekser. etter og ha gjort det idag, var jeg til kine (suuperkul.blogg.no) veldig koselig og være sammen med henne,og værdens herligste latter! idag har det jo høljet ned, som bare det! oversvømelse i trondheim om det fortsetter.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic angrer absolutt ikke et millisekund på og blitt kjent med deg! <3 (kine i 100)-louise

Gleder meg til og spille igjen!

Ja, da er det akkurat en uke til at jeg skal ta av gipsen, og da kan jeg spille håndball igjen! Gleder meg helt sykt jeg teller ned dagene og jeg håper de går fort fordi jeg savner sånn og spille håndball! Idag så var jeg, Emilie og Ingrid å så på elitekamp de spilte mot storhamar og det ble likt! stillingen ble 32-32. Idag hadde vi forresten matteprøve så vi får se hvordan det går på den, jeg er ikke akkurat noe mattegeni men jeg og louise har faktisk pugget kjempe mye som dere ser i de innleggene under. Været er som vanlig, ikke akkurat så sol i Trondheim nei. Ellers så har jeg ikke gjort så mye idag jeg er så utrolig sliten for tiden jeg er slapp og har vondt i hodet. Jeg vet jeg ikke har blogget så mye i det siste men jeg har ikke kameraet mitt åsså føler jeg at jeg bør ha litt bilder i innleggene, åsså har jeg ikke så mye bilder på pc'en siden den er ganske ny. Men jeg skal bli bedre, men jeg har  et spørsmål , syns dere vi blogger for lite? 


ellas bursdag 437
meg og nina i sommer, elsker deg!


-kaja

da kom jeg hjem etter en travel dag ..

jo, nå sitter jeg her i min seg varm og ren, jeg kom nettopp ut a dusjen etter en fotball akmp, mot ranheim. stillingen ble tilslutt 3-3 noe som jeg ikke var fornøyd med.. men sånn går det i blant. jeg har dessverre ikke rukket å blogge mye i dag og ikke har jeg rukket noen outfit bilder, men noe dre bør vite er at de komer ikke hver dag .. bare fortsett å komentere dere så blir det mye gøyere å blogge :D

- hva har du gjort i dag ?? :-  )

~ husk å komenter da
- emma


p1011421

en passer,kan rett og slett ikke jeg og bruke

hei igjen dere! sorry for nokk en gang ingen blogging i dag. har kommet hjem fra kaja,og sotter 2 og en halv time - og øver matematikk prøve imorgen, vi har blitt fast bestemt på og få minst en 5! vi er jo altså de beste og (ironi om du kjønner) så hadde vært fint, så nå er vi godt forbredt! har også vært på fotballtrening idag. surt og kaldt,å måtte begynne litt forsiktig pga hjernerystelsen er ikke helt over enda! men vi snakkes imorgen. om du husker jeg snakket om det, mest blogging i helgene,har veldig mye å gjøre i ukedagene,så dere vet det.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
- en passer, kan rett og slett ikke jeg og bruke! - louise

skole, trening - øving (?)

leng siden æ har blogga no, sry. folkens men har hatt det travelt i helga, spilt tre kampa osv. :D
å hvis du lure så vant vi, seff
BYÅSEN J96 eie.
jaa, skolen som vanlig va kjedelig, å når æ kom hjem gjor æ matte  og spansk-.-
no e Emilie her , vi ska snart på håndball trening 
( www.emiliepi96.blogg.no)
- ska øv te prøve te matte prøve når æ kommer hjem  -.-
prøve i mårra ;o
@ sorry, har ingen bilder i dag

- caroline

videoblogg - emma

video:emma videoblogg

- emma

Gjett hva jeg glemte!

Jo jeg glemte nemmlig kameraet mitt , så derfor fikk jeg ikke tatt noen bilder fra kampen , men kampen endte likt. Jeg skulle jo egentli gå ned til kampe men det vi jeg altså ikke av mamma siden jeg går jo på krykker som dere vet. Så da ble jeg og louise kjørt ned. Når jeg kom hjem hadde søsteren min bursdag, så da ble det selskap med hele slekta.Etter kampen så fikke jeg sånn 30% på ordinære varer på bikbok, skulle egentlig få det når vi hadde gjensidige men vi fikk ikke taki i det før senere.  Nå sitter jeg og ser på Rosenborg - Molde, ikke at Rosenborg spiller så bra da men. Imorgen skal jeg jo på skolen så vi ser hvordan det går, jeg har vært så mye syk i høst at ja jeg vet ikke hvor jeg skal gkøre av meg. Men nå skal jeg fortsette og se på kampen, jeg går ikke  på fotball hvis du lurer men jeg gikk faktisk , i ett  år ellernoe. Så heia rosenborg!

picture0022

Ett random bilde av meg og louise der vi er hundre prosent alvorlige!

Q: hvilket fotball lag heier du på?

-kaja

louise sin outfit

Da har jeg kommet hjem fra bursdag, å rbk kamp står i fokus nå. dårlig blogging i dag for har ikke vært hjem etter mitt forje innlegg. Var da å så på håndballkamp, uavgjort mot malvik. møtte tuva.og bursdag. så nå har jeg lakt ut mitt første innlegg med outfit! hadde på med det på bursdag foresten, ikke i hele dag. snakkes imorgen!

Image and video hosting by TinyPic

 

 

hvit singlett fra b.young, blå topp fra bikbok, dongeri tights fra bikbok

 

emmandrea

video:emmandrea

du er best vennen !

- emma
hits