outfit 31.aug.2010


cardigan - mango, hals - h&m, topp - gina

hva synes du ? emma, beklager dårlig kvalitet!

100% lekser

Eeey, ja, jeg og Emma er da tilbake for fullt! Kom hjem fra trening i nidarøhallen for litt siden, endelig deilig med halltrening for første gang i denne sesongen! :-) Så har jeg faktisk gjort mye lekser idag, eller. Mye kan vi vell ikke kalle det, jeg gjorde nesten hele matteleksa så ga jeg opp, men det er mye!

Greys venter på meg ikveld, og sleeep next. Må legge meg litt tilig idag, jeg er så alt for trøtt på morgnene, igår så sovnet jeg av.. bombe.

Jeg blir dårlig.

Jæddæ. Gruer meg alltid til onsdager, mest fag på skolen..... 

kissssss Louise.

uber travelt

hallo, nok en gang ubertravelt, skal på håndballtrening straks, vi snakkes senere!em

intro? neppe


haha, prøvde på en liten ''intro ttil videoene våre, men jeg tror vi dropper det siden det var ikke så bra akkurat !¨

searching på g

joho, endelig fant jeg et kamera, og en over føringskabel. nokk en dag der det høljer ned her i trondheim. kan egentlig ikke forvente noe annet, siden det er høst, men jaja. har ikke mye å blogge om nå, som dere kanskje merker. skal bli bedre.. huff. ellers gjør jeg lekser og ser på tv. kjempe bra kombinasjon, emma! ... næt, ser jo bare på tv, så kommer det en bokstav i skriveboken hvert 5 minutt!


er jeg den eneste som sover med fjortis trur ? haha.
searching er jo rå kult, digger engelsk..  haha, not!

have fun! ♥ em

skole først.. ( IKKE SKOLE/ LEKSE innlegg)

oioioi, veldig ustabil blogging, kan mann vell kalde dette.. beklager, men hadde store planer om å blogge i går, før jeg plutselig finner ut at jeg ikke har gjort noe av ukens lekse, så da måtte jeg gjøre alt på en kveld.. som dere sikkert skjønner så går skolen før bloggen.

ellers så har hvertfall jeg bestemt meg for at jeg sskal blogge hver dag framover nå. men siden jeg har jo hvert bortreist i 3 uker, så da glemte jeg nesten bloggen, da jeg var hjemme igjen.

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ, finner selvfølgelig ikke overføringskabelen :-( nå som jeg hadde tatt flere bilder.. jajja
hater innlegg uten bilder!


joho søt etter en 6 timers lang flytur..

bilder

Hei, har ikke blogget idag fordi har vært ute siden klokken 12 idag. Imorgen er det håndballcup på klæbu, hele dagen hvis vi kommer langt, så ikke så my blogging da heller sansynligvis. Koselig i dag iallefall! Pleier du og utnytte helgene til å være med venner?

Tnaw, glad i deg Frida ♥


Jeg som tar sjøldigger bilder i speilet og Frida i bakrunden.Magnus og meg. :-)


Midtskill gutt. 


Tv skjermen på mix. cup venter imorgen, snakkes! Louise.

haste innlegg

heihei, har det super travelt, blir hentet nå siden jeg skal på fotball avsluttning's ting på hytta til noen på laget. og beklager at mitt første innlegg på lenge blir haste innlegg men jaja, kommer sterkt tilbake!

emma og siril i syden ..

spiller du fotball? - em

.....

Hei, litt kleint og blogge nå, ettersom at dere ikke har fått noe forklaring. MEN en unnskyldning jeg kommer med; ikke vært mye hjemme, ikke kamera, og rett og slett ingen blogglyst mens emma har vært i syden. Men hun er tilbake nå, å da kan jeg være tilbake på bloggen også. Var ute idag, wohei;

Renate og Benjamin :-)


Benjamen har foresten tatt piercing :D:D


Kine og meg, alltid normal.
Tuva og meg, var ikke så heldig på det bildet. snakkes senere. 

gikk opp først nå

Hehe, hei. Dårlig blogging fortiden, har ikke vært noe hjemme ettersom at sommeren først har kommet nå til Trondheim. Og jeg tenkte også at siden ikke Emma blogget noe, giddet ikke jeg heller, men så kom det plutselig et lys i hodet mitt, emma er jo faen meg i Grand Canaria, og ba meg passe bloggen i de 2 ukene hun er borte! Hun sa det svart på hvitt, og det var helt borte for meg, uff, går det ant og bli mer fjern? -.-

ingen bilde nå, har får dårlig tid til og rote med kameraet nå, skal overnatte til Kine, blir sikkert litt blogging ikveld da vettu, snakkes! Louise.

video fra meråker

¨

en liten bit faktisk bare fra meråker, kunne ikke ta med alt mulig, da ville den vært aaaalt for lang. Enjoy! Louise.

bilder fra meråker mesterliga

heeeey!

Da er jeg endelig hjemme fra en super uke i meråker! ok ok, jeg vet at jeg og Emma sa vi skulle blogge mye i meråker, og alt det der, blabla... Ja, vi hadde med oss pc'er, fred og ingen fare. men i år så viste det seg at vi fikk rom et par hundre meter unda hallen og skolen der den fri guest brukeren befinner seg, så vi kunne ikke benytte oss av den i år.

Same shit, nå er vi hjemme igjen, og starter på squatch igjen. har nesten ikke sovet et sekund i natt, disco i gårkveld og mye herjing i natt. Har ikke sovet stort de andre nettene heller. Men har uansett blitt kjent med hærlige nye folk, og kost meg skikkelig, så ikke se bort i fra på at jeg drar neste år også!

Emma og meg.


Natalie og Emma, dagen vi kom.


Natalie og meg.


Snupper som ligger og soler seg på assfalten. ♥


Natalie, meg og Caroline ;*


Soler oss i solsteiken.
Erlend, Julie, meg, Natalie, Jakob, Caroline og Gerhard. :-)


♥♥
Sandra og meg.


Katrine og Nina skal på kasseklatring, hahah klassikkere.Klarte og ta bilde sekundet før hun faller, hvis dere ser nøye så ser dere at kassende allerede har begynt og skjeve seg.


Idag, når vi holder på og pakke sammen, alle sammen var færdi, så faller jeg og Caroline i deep deep sleep.


Snupper.


kelc <3<3


Liten smakebit på min meråker uke. Hadde det kjempe koselig, men snakkes senere. Louise.

typisk meg

å gjett hvem som sto opp klokka halv sju da? jo meg, stolt! jeg står opp tidlig jeg når jeg skal på noe gøy, men før skolen derimot? trokke det. har akkurat funnet ut at jeg ikke har pakket ferdig og har ganske mye igjen. haha det blir litt plagsomt når det skjer før hver reise jeg skal på.. skal foresten også gå tur med en hund nå i morrest før jeg drar. passer på en kjempe søt tibbetansk spaniel.


oi haha, hva skjer? - dårlig kvalitet

er du flink til å pakke i god tid?

nå drar vi snakkes i meråker!

emma hjerte kos

tjohei, er i strålende humør nå! kan ikke si annet. jeg har pakket ferdig alt, og er super klar til å ta reisen opp til Meråkermesterliga. gleder meg sinsykt! jaja nokk glede, men på toppe av kransekaka så sitter jeg og spiser is samt at jeg ser på yndlingsprogrammet mitt ♥ heheh kos. JEG LIKER Å KOSE MEG !


hoho redigerte nettopp et bilde.. ( NEI DET ER IKKE SNØ HER )

liker du å kose deg meg is og tv?

dagens funpics

Er på familie bursdag, og har ingen bilder, så sitter på pc med web, hvorfor ikke bare nøye oss med noen 'dagens funpics' i det tema jeg og emma har begynt litt med i det siste? hehehe, koooooz.

Nei, jeg følgte ikke med på hva som skjedde  der.


Sånn går det når man er på besøk der man ikke har tilgang til noe som helst bilder av hva som skjer med meg og mitt, men litt gøy i livet må man ha! bloggeeeeeeeeeeees.
hits