to my best friend


Har du en bestevenn du stoler ekstra mye på? 

sliten ohyes

wehuuuuu hjemme igjen. sinsykt deilig, kjenner at jeg er sliten av å reise.. har jo rest i hele sommerferien. og nå er jeg suulten, hehe tror det bare er kjede sulten. skal nok sette meg forran tv'en.
jeg kjente foresten plutselig at jeg hadde lyst til å blogge.. har liksom ikke blogget på en uke.. haha omg as. tulla hehehehheh unødvendig innlegg. uff beklager, må begynne å komme med noe bra snart.


haha så ut rsom en rompe men jaja..


heheh, snurre kjerlighet..


blir du sliten av å reise mye?  - emmahemma

perfectly


ilu på dem. hehehe, sikler etter sol når jeg ser på disse bildene som ble tatt for 2 dager siden på kyvannet. 

Emma kommer hjem ikveld, jippi :D Da er hun med og blogge også, så blir det litt bedre. SItter og hører på at Kaja synger akuratt nå, veldig fint, heh. Ser du dette Kaja; du er er så flink til og synge, og ikke bli sur på meg fordi at jeg deler det på bloggen. Skal overnatte til Kine i natt, for se om det blir blogging der. Louise.

innkjøp 30.07.10
Veldig stolt over og ha fått til og prutte 20 kr ♥♥♥ Utlendinger lar seg lure av alt!


Nå skal jeg kose meg med dette, er død i føttene. Hadde det kjempe koselig i byen med Kine i dag, fikk ikke kjøpt noe mye, men hadde ikke så allverdens med penger med idag. Huff, humører grader seg nedover ettersom jeg ser at det pissregner ute nå! Noe som jeg ikke er noe fornøyd med i det hele tatt, sommeren i trondheim i år har rett og slett ikke vært noe særlig bra! Hvordan har været vært i sommer hos dere? Louise.

hvilken film var best?

Hei dere, måtte bare informere om at jeg og Emilie har lakt ut to videoer som vi har songet i intrumental versjon på, 'My heart is addicted' og 'Hey, soul sister' så setter pris på om dere ville slenge igjen en kommentar i kommentarfeltet på hvilken av de to vi sang best, vi vet; ikke noe profosjonell synging eller noe sånt, men vi prøvde, og skulle se hvordan det gikk! :)

1. my heart is addicted 


2. hey, soul sister


hehhheh :-) hva synes du? 1, eller 2?

munkholmen

♥♥

Utrolig koselig i dag! Var akuratt som og komme tilbake til syden. Nå overnatter jeg til Emilie, og vi sitter og synger, noe som vi tenkte og legge ut om vi blir fornøyd, snakkes, gru dereeee

bursdag ble til shopping!

(Dette innlegget skulle vært lastet ned for 3 timer siden, men noe gikk skeis, så det kommer først nå)

Hei, har nettop kommet hjem fra byen, Maria tok sin beslutning så vi endte opp med og spise på Egon, ikke akuratt noe jeg har noe imot, for jeg elsker pizza! Men så endte det opp med at vi sprang rundt som noen galinger på shoppingsenteret solsiden, og mamma er et shoppingmeneske, so here we come! 

Syntes foresten litt synd på pappa, som måtte stå der og se på at vi prøvde klær i timesvis. heheheh
Jeg må si at jeg selv er veldig fornøyd!:-) sitter og undrer på når emma kommer hjem, hm.. husker ikke

Foresten! Imorgen skal jeg på munkholmen med Kaja og fler, og jeg er ikke sånn 'stå opp tilig' person, så når jeg først blogger så blir det bilder fra etterpå! Får bare endelig håpe på at det blir finvær imorgen ;)

outfit 27.07.10

     Topp fra H&M, og bukse fra Only, øredobber og smykker fra Spania

gz søs

Maria har bursdag i dag, og derfor har jeg nøtt til etter mammas ord tilbringe tid med familien. Vi skal på kino, og fikk viljen min med og se twilight eclipse! :-D så da er jeg fornøyd. Vi skal ut og spise senere også, så tror ikke det blir så stor tid til og blogge i dag! 


11 år siden jeg så deg skrike i sykesengen som nyfødt, som om det var i går! hehe :-) har dere småsøsken?

yoooo god morgen

Hallo, sitter og er gravtrøtt og klarer så hvidt og ha øyenene oppe, men klarer alikevell og presse fram et blogginnlegg. Sitter også og hører på amatør musikk og aner ikke hvorfor. Hjernen min må ha hyptnodisert meg eller noe sånt.

Skal møte Kaja om tre kvarter, og vi skal trene spenst på granåsen. Vi skal sykle dit først og gjøre forskjellige spenstøvelser. Så, må komme meg opp av senga og få på meg treningsklær og stikke. Har du noen spesielle planer for dagen? Louise.
atm

hallo, akkurat nå, atm så lager jeg boller, hihi. før jeg reiser videre. noe jeg gjør akkurat NÅ!
haha. uff unødvendig innlegg. ( beklager at det har hvert så dårlig blogging fra min side )


snufs, vil ha dette været! hehe nå skjønner dere sikkert at det ikke er super vær..hva gjør du atm? :-) - emma

hot ot not, over the top?


hot or not, over the topp? hva synes du? jeg likte den kjolen litt'! - emma

roooseeennboooorg

hallo, merket at jeg ikke har blogget i det siste? - haha sikkert ikke merket det en gang.. jaja. jeg har nemlig hvert på hytta uten verken strøm eller nett. og nå har jeg kommet meg til Rissa før jeg i morgen forflytter meg til Råkvågen, haha reising sa du? men heldig vis oppdaterer louise.

eller så har det ikke skjedd stort. så jo på rbk kampen som nettopp var JOHO ROSENBORK VANT ! jippi,  jeeeey. haha tulla. men det var jo litt gøy, haha så sitter det noen stabæk fans herja.. hadde tadd seg ut. nei huff kan noen be meg slutte å bare bable? ( eller jeg skriver jo da ) heheh der ble det slutt.

( hm når jeg tenker meg om så er jo jeg såååå utrolig flink til å huske på overføringskabelen til kamera... NÆT!


slenger med bilde fra face.. ÆSJ! stygt var det og.

Heier du på noe fotball lag? - emma

videoblogg 25.07.10


En liten smakebit på hva vi gjorde i dag. Kaja kommer snart, og vi skal se en film som går på tv som heter 'Poseidon'. Ganske enkelt og greit likt Titanic tror jeg? Som jeg så for 3902932 gang i går og like trist vær gang, tårene rant. Louise

bilder og videosnuttHva synes dere om bildene? Louise.
hits