brønnøysund i bilder

Elsker plassen her!!! Ikke mer og si om det.EMS

helt fjern

Haha, følte meg passe dum etter jeg postet mitt siste innlegg og fikk kommentarer som "premieren er ikke før i morgen på eclipse". Bra jobba, Embla! Da følte jeg meg greit bortreist laangt ute på sjøen. At jeg ikke har klart og få med meg såppas. Tror ikke jeg skal uttale meg noe mere om noen ting nå, natta, ems.


Bare for og ha et bilde, tatt på telturen, åh savn!

noen som har sett eclipse?

Siden jeg er stuck her på båten så får fikk jeg ikke sett premiæren på den tredje filmen i twilight sagaen. Er det noen som har sett den? Var den bra? Misunner dere! :-(

Ellers er det taco kveld i kveld;Speilet på båten <3<3<3<3 haha
-Embla Marie
innkjøp i rørvik 29/6Alt fra Cubus, vad tycks?Rema 100 ;-) Sola titter fram bak en sky så jeg skal hoppe i bikinien og kjappe meg ut.

♥Embla Marie.

rørvik


Som overskriften er vi i Rørvik i dag, i dag fant vi faktisk et "kjøpesenter", eller et stort hus med noen butikker. De hadde hvertfal Cubus, kjøpte meg noen plagg og litt andre greier, legger det ut etterpå. Har forresten et spørsmål, har de klesbutikker  i Brønnøysund, isåfall hvilke? Blogges, Embla Marie.

tjoheeeeeeeei

Har kjedet livet av meg i hele dag, hehe altså dødd flere ganger. Vi har vært underveis i 8 timer eller noe, driiiiiiiiit. Men humøret er likevell på topp, og har ikke vært bedre i hele ferien. Grunnen til det er en hemmelighet inntil videre. Natti, Embla  Marie. Bare video fra i dag, sorry people.
update, jeg legger ved bilde av det jeg savner mest;

Senga mi, når jeg begynte og tenke på den ble jeg faktisk utrolig deppa. Savner den myke madrassen min med den gode varme dyna mi, og lukten av mitt rom.

update igjen; tror kanskje jeg formulerte meg litt dårlig, jeg tok bare video fra i dag så jeg hadde ingen nye bilder og poste i dette innlegget. Alle videoklippene jeg tar skal bli til en hel video etter seilferien. ;-)

i dag

Nå kommer enda et klageinnlegg om været. Vi har vært inne på båten i hele dag bortsett fra en tur på butikken, da kjøpte vi masse dritt som vi kan forsøple kroppen med og filmer som vi kan se. Minner meg kanskje litt om vinterferien tidligere i år? Klokka er 16:16 !! Jeg skal ønske meg bedre vær. Dagens opptur var lunsjen;

♥Embla Marie

båten

Her får dere svar på noe av det som det ble spurt om;

Båten er en seilbåt, Dufour 40. Ja vi sover i den, ja vi spiser i den, ja vi bor i den. 

Jeg sover i den lugaren bak nærmest skriften her. 

Det virket smått, men det er mer som jeg ikke fikk plass til på bildet.

-Ems

doctor embla marie

I dag har jeg operert mamma:

Og jeg har solet meg, badet, shoppa, vært på cafe.. Okei egentlig bare vært på Austrått fort. Kanoner som tyskerne hadde under krigen men som nå er museum. Vært der to ganger før men det er seriøst like skummelt hver gang! Vi går rundt med guide under jorda der de hadde sovesal, spisesal, sanitærannlegg, og alt det der! Ekkelt, kaldt og fuktig er det der. Pluss at de har dukker som skal forestille ekte mennesker. Jeg har altså ikke operert stakkars mamma, men det bildet er tatt fra museumet i dag. Tok en del film så dere skal få se. I morgen kommer mamma forresten, hun har jobbet helt til nå. No more pain, no more suffering, no more skittentøy. ♥ Blogges, Embla.

small pictures


Dette innlegget ser ut som en dass, opera hopper jo over 4 linjer når jeg trykker enter, bildene vil kun laste seg opp i 400 px, men bedre enn ingenting, hva? :-) Får håpe på bedre nett senere. Før jeg legger meg vil jeg bare skryte av været i dag, det var fantastisk sammenlignet med sånn vi har hatt det! Vi trøndere fortjener det, syns jeg virkelig. God natt, Embla Marie. Kan forresten poste innlegg med bilder fra hvordan båten er og hvordan båt det er senere, så det vsr noen som lurte ;-)

mobilblogg av embla marie

510920-1-1277286190668.jpg
Hei! Nå er vi på vei til sjursvika hvor vi skal sove i natt. Brosjan tok bildet over, er sikkert irriterte på han for noe haha. Har forresten hørt at gradene skal gå over 16 i dag, insane.. Vært på seiltur før? Embla Marie.

seiltur

God morgen, eller natt. Klokka er 06:52 og jeg holder på å dø av trøtthet. Klokka 8 skal vi være i butikken for å handle mat ig jeg har ikke pakket ferdig enda! Skulle bare informere dere sånn at jeg slipper og få mange spørsmål om jeg har glemt bloggen, for det har jeg ikke. Det blir blogging nesten hver dag, skal prøve så godt jeg kan. Kos dere masse så lenge! Embla Marie. Dette ble et kjedelig innlegg men jeg tror ikke dere vil se meg nå, kunne tatt bilde av verdens søteste pus som kom snikende opp og la seg påå dyna mi men har ikke krefter nok. ♥

shit, det er martnan jo

Hadde ingen anelse om at det var martnan helt til Marie spurte om jeg ville bli med en tur. Tror ikke jeg eier mange kroner men martnan er jo alltid morsomt uansett! Hele dagen har gått til pakking og jeg er enda ikke ferdig. Outfit kommer senere i dag! Skal du på martnan? Embla Marie.


Ikke spørr hvordan jeg fikk plass til alt, mamma pakket og bak kameraet ligger det enda en haug som skal neddi den lille bagen der..

et triksHåret har godt av hårkur i blandt, hvertfal om sommeren når du er mye i sola og bader i saltvann så tørker det håret ut veldig mye. Hårkur koster jo en del men de fleste bruker jo balsam etter shampoo når de dusjer. Så frisøren min sa bare at jeg kunne legge meg med balsam i håret over natten. Dette funket kjempe bra, håret mitt var skikkelig tørt også la jeg meg med balsam i når jeg la meg, satte alt håret opp i en topp for og få det bort også passet jeg på å bruke en balsam som ikke lukter sterkt for det kan bli ganske ekkelt og ligge i den lukta hele natta. Morgnen etter bare dusjet jeg det ut og da har jo håret fått masse fuktighet. Jeg annbefaler og vaske håret dagen etter når du tar det ut fordi det blir veldig tungt og ser fett ut, men hvis du vasker håret dagen etter er det ikke noe problem. Enkelt og greit hvis du har vært mye i sola eller hvis håret ditt er tørt av andre grunner og ikke har hårkur. ;-) Ems. Testet dette før?

rise and shine

God morgen søtiser! Grunnen til at jeg er så tidlig oppe er fordi mamma ikke har forstått poenget med ferie, så når hun har kommet på jobben tar hun selvfølgelig og ringer meg ned. Jeg ble nemlig liggende å se kill theory i går, en skrekk film jeg og Marie kjøpte på hytta. Nå har jeg laget meg en halv kopp med kaffe og resten fylt med melk og fløte og sjokolade og prøver å våkne.
Dette dyret har bursdag i dag så vi skal på solsiden senere :-) Grattis jenta mi!Hvorfor jeg sov med håndkle på puta forteller jeg senere, nei det er ikke fordi jeg la meg med vått hår.
Noen som ikke har startet ferie enda? Embla Marie.hits