vondt i kjeven

Hallo alle søte små og store! Jeg har helt vondt i kjeven etter i dag, har smilt så mye. 17. mai gjør meg alltid så glad, bare jeg ser toget og hører musikken! Har stor kost meg i hele dag, hva med dere? Sløv blogging, i know. Men vi har andre ting å finne på pluss at ingen av oss har så mye blogg lyst lenger. Embla Marie.

Elsker den, jeg og Marte tok den 4 ganger. Fikk dessverre ikke tatt bilde av antrekket mitt eller noe. Tenkte rett og slett ikke over det.

bursdagsbarn

Hei! Overnatter til Andrea nå, og har nettop fylt fjortis! Har telt ned fra 34 dager, og endelig har jeg bursdag! Har ikke noe bilde, men det får holde. Utrolig dårlig med blogging for tiden, mye som skjer. Natta! Louise.

feiring av bursdag

Nå har vi gjort alt klart til og få gjester. Har bakt blautkake, ostekake, sjokolade kake, mufins og boller. Gjett om jeg gleder meg? Jeg er verdens største kakemoms. Har vært til Kaja en god stund i dag, idet at det er helt fantastisk temperatur og været stråler! 

Nå er det bare 3 dager igjen til jeg blir 14 år folkens!
Raawr. Når har dere bursdag? Feirer du egen bursdag med familie? Louise.

mobilblogg av embla

510920-1-1273754859007.jpg
Hallo! Nå har vi spilt paintball,kommer til å være blå i morgen. Kjempe morsomt. Så at det vær noen som lurte på hvorfor jeg gikk i 8 og var på konf. leir, jeg er 2 års konfirmant. dvs. Tar alle timene og det på 2 år istede for 1, og får 2 leirer.

mobilblogg av embla

510920-1-1273699746454.jpg
God natt kjære lesere. I morgen skal vi hjem, egentlig litt koselig nå, spøkelses historier på jenterommet. <3 Mer mobilblogging i morgen

mobilblogg av embla

510920-1-1273687631281.jpg
Heisann, hvordan har dere det? Jeg er på konf. leir forresten. Ikke stor fan av det.. ehe, vi får bare takke Gud for at vi ikke har sånne senger som guttene, sjekk bildet. hitler har jo vært her. -emblams

dette elsker jeg!

Jeg ble helt satt ut, når pappa sier at han skal ut i marka på ski, fordi det enda er et lite skiføre! Så jeg prøver og droppe de tankene, og heller dra ut i dette..;
Dreamworld, eller hva det nå kalles? Skal opp til Kaja en tur, og i kveld skal jeg bake kake til voksen bursdagen min som jeg skal feire i morgen. Men jeg har ordentlig bursdag på søndag den 16 mai og fyller 14 år, altså fjortiz. Gleder meg som en forbanna griiiiis, jeg elsker og ha bursdag! Hvordan er det hos dere i dag? Louise.

hektisk

Blogger bare for å si at dette blir en skikkelig hektisk dag. Rekker ikke bloggin. sitter på skolen nå, ferdig med engelsk tentamen. Så må jeg hjem å jobbe med norsk, til frisøren, jobbe med norsk, trening og pakke til konformasjons leir. Så blogges når jeg får tid. Skal du eller har du vært på konf. leir? :-) Embla Marie.

rett på sak

Hei dere! Da er jeg færdig med en vell økt med mye matteøving. Lenge siden jeg har øvd så mye på noe som har i det hele tatt med matte og gjøre. Jeg har kjøpt inn masse godt som jeg pleier og ha med når det er tentamen.

Og gjett hva???? Nå har jeg endelig bestilt meg kosedress! Skulle egentlig kjøpe den fra OnePiece, som heter 'Lollipop' men de får den ikke inn før starten av juni, så bestilte i tyrkis fra Univirsity! Wheeey, for den før Moldecup nå!


Kira <3

Kjenner at jeg begynner og bli forkjølet, og halsen er ikke helt som den skal være. Så skal hoppe til sengs, og får ikke håpe at jeg blir syk på mattetentamenen som jeg ble i fjor. Louise.

grill in my heart

Hallo! Endelig er været sånn at vi kan grille ute, pappa er borte så det blir jeg, mamma og Tobias. Vi har tent opp den lille grillen til Tobias og griller ostepølser med bacon. Elsker grillet pølse. Okei, nå tror jeg at jeg har nevnt ordet "grill" ganske mange ganger i løpet av to setninger så jeg skal bare klappe igjen og grille mer pølse. :-) Har dere grillet i år? Embla Marie.Hadde det kule bildet fra grillen, tok det selvfølgelig i raw format også har jeg ingen program på denne bærbare som åpner raw bilder, fuck. :-(


dagen forran matteboka

Raskt innlegg før jeg hopper i dusjen. Har kommet hjem fra fotballkamp mot Utleira! Slo dem 6-0, råfornøyd. Resten av dagen skal jeg tilbringe min tid forran matteboka, skal øve til matte tentamen som vi har imorgen. K-j-e-d-e-l-i.g! 

Så ikke så mye tid til blogging i dag, desverre! :-( Louise.

louise's snikksnakk

Har gått en laaaang tur med hundene og Kaja. Så nå sitter jeg for en gang skyld og chillerrrr inne imens sola skinner utenfor. Sitter i tilegg og tygger på godteri smykket og drikker opp den siste batteryen som jeg ikke rakk i går kveld. Kaja kommer snart og skal overnatte. Vi spises! Louise.


Så ikveld skal det 'chilles' og 'spiritismes' og 'tves'! Ser ut av vinduet nå, at trampolina er satt opp av min kjære søster! skal ta meg en tur, snakkes!

bildeserie fra kvelden
Emma, meg, Kaja og Siril.Kaja, Siril, Emma og meg.


Dette er virkelig en kveld som jeg ikke vil glemme! Vi spiste grandiosa, så først 'Hide up' også etterpå så vi 'Hide and Seek'. Kl 12 på natten prøvde vi spiritisme. Jeg beklager, jeg glemte helt og ta opptak. Men uansett, det er virkelig helt sykt at den beveger seg av seg selv. Sykt skumelt! Et eksempel hva at vi spurte første bokstaven på veien som Emma bodde i, ingen viste det utenom hun. Og gjett hva? den stoppen på bokstaven 'O' som er helt rett! Helt sinnsykt.

i 3 tiden på natta etter spiritismen, så vi på American pie. Alle sovnet til den, litt uti filmen, men dette er noe av det koseligste jeg har vært med på! Kaja skal overnatte til meg ikveld. Kanskje bare vi to skal prøve spiritisme? Eller kanskje litt skummelt med bare 2? Har dere prøvd spiritisme før? Louise.

my eyes are killing me part two

Dere husker kanskje dette innlegget? Med dette bildet;


Sånn var de lenge før påske, men i påska klarte jeg ikke mere. Så da fikk vi fakset over resept og tatt ut medisin, for øyekatar. Den gikk jeg på som jeg skulle, men hele tiden har øynene mine rent og nå er de sånn røde igjen. I fjor sjekket jeg om jeg var allergisk mot noe, men det var jeg ikke.Blir så lei, noen idè om hva det kan være? Ems.

håpet var der, og dro igjen

Jeg har ikke blogget i det siste siden været har vært så nydelig. Hadde ingenting og blogge om i tillegg. For siste gang hadde jeg et håp om at våren/sommern skulle være her. Men jeg gir snart opp, i dag er været dritt igjen. Jeg har levd livet forran pcen helt siden jeg våknet. Misunner alle dere med godvær, Embla Marie.

Meg og Ida i går, pez <33333333 støgt


Hahaha, sitter på min bærbare nå å se hva jeg fant. Et bilde fra den dagen vi tok bilder til headeren;

Du får det nesten ikke mer "fake a smile"
hits