det maritime

Helluen, tenkte jeg skulle poste et lite innlegg om mote nå. Skal prøve å få til outfit i morgen, det har vi vært veldig slappe på. Hva med en videoblogg? Okei, jeg skal ikke love så mye fordi jeg har mattelekser og gjøre, life is hard man. Men som sikkert alle, eller de fleste som kjøper sine egne klær har merket så er det inn i år med maritime klær. Noen kaller det "båtklær", blått og hvitt med striper i kjoler og topper, smykker, armbånd, øredobber, sko ja jeg kan nevne i fleng. Men også blandt annet regn jakkene. Det heter jo egentlig seil regntøy, for det er det. Cubus selger de vet jeg. Jeg synes masse av de er drit kult. Har kjøpt meg en del ting selv, men pengene stopper meg. Vi har jo seilbåt og hele familien minus lillebror har seilregntøy. Sånn ordentlig, Helly Hansen og de greiene. Så nå kan jeg jo faktisk bruke seiljakka mi, spesielt i det været som er i Trondheim det pøser ned! Men nå vil jeg vite deres mening, hva synes dere om alt det maritime? Embla Marie.

I joggetightsen enda og ustelt, men nå stikker jeg i dusjen! 

innkjøp 30.04.10

To kjoler, den til venstre fra b.young, den til høyre fra bikbok, foran:bak:
Tshirt fra Gina Tricot, 49,-to helt basic lang ermede gensere fra bikbok, 2 for 149,- (?)bukse fra gina tricotarmbånd fra gina tricotsmykke fra gina tricot

hva synes dere? :-)
Blogges sikkert senere i kveld men nå skal min bestevennine dra meg med på joggetur, klokken halv sju om kvelden! Så kos dere, dere som ikke skal ut å jogge, haha. ♥ Embla Marie.

dagen smyger seg avgårde..

Nå føles det ut som om jeg har grodd fast forran pcen i flere timer men sannheten er at det knapt har gått to. Orker ikke telle hvor mange det er igjen før det blir litt liv i huset her. Er forkjøla, så her sitter jeg da.. uten pcen min med bildene mine på, uten noen og prate med. Heldigvis så er det noen geniale mennesker der ute som har oppfunnet pet society ♥ elsker dem. Så nå skal jeg spille enda mer, også må pappa igjen ta en titt på pcen min senere i dag. Går dagen sent til deg når du er syk? Embla Marie.


her er faktisk et bilde fra Rindal, som jeg la ut på fjesboka før dataen min ikke samarbeidet mer.

staffett skrekk

God kveld i stugo, høhø. Nå er jeg akkuratt hjemme fra Ranheim staffetten. Nei, jeg går ikke på friidrett men bare stilte opp siden det var ei som var syk. Har lyst til å begynne. Egentlig skjønner jeg ikke at jeg lever enda fordi jeg har helt sykt staffett skrekk, husker bare tine staffetten i sjuende med skolen. Trodde jeg skulle spy, heldigvis var det ikke så ille denne gangen. Nå skal jeg løpe å kose meg med frustrerte fruer. Forresten så glemte jeg jo og si at Byåsen 1 og 2 tok første og andre plassen så er kjempe fornøyd! :-) Blir mere blogging frammover nå å, så dere burde også bli fornøyde. Hejdå, Embla Marie.

Beklager folkens, men dette innlegget må bli bilde løst fordi jeg sitter på pappas pc, men skal poste en masse bilder fra lamminga osv. fra helga så fort jeg får lagt det inn på pcen.

back on track, babys

Heisann, nå har jeg bestemt meg for og komme tilbake for fult! Vi har vært borte en stund, kan vell kalle det en liten pause. Men nå, begynner det og roe seg llitt med lekser, nå som jeg har bestemt meg får og gjøre alt på tirsdager som jeg ikke har trening, sånn som idag - jeg har gjort færdig alle leksene!

Så nå er det tid til blogging hele uka!


Litt sånn fornøyd da :-) Snakkes! Louise.

lamming og lite blogglyst

Heisann. Blogglysten min og Louise sin er på bunn nå. Mye jobb med skole og vi beklager men sånn er det. Jeg har ikke pc hjemme heller så jeg har ikke hatt noe valg. Nå er jeg i Rindal med Marte på lamming. Elsker å være her, kjempe koselig. Lammene er så utrolig søte, men nok snakk. Kanskje det blir blogging senere, men egentlig skal jeg bare nyte helga her. Embla Marie. -Har du vært med på lamming før?
Får laste inn bilder senere. Kos dere kjære bloggleser!

hot or not?Sitter og skikker litt rundt på nett etter solbriller, og fant disse, og tenkte jeg skulle bestille meg de. Så, hva synes dere? Hot or not? Louise.

trondheim i dag, da

Hei alle sammen. Jeg nevner det igjen, skolen har virkelig tatt overhånd med prøver, framføringer og innleveringer og ikke minst lekser. Er drittlei, og kan enda ikke si hvor mye jeg gleder meg til ferie. Jeg vil så og si kalle det sommer nå her i Trondheim, fordi sola har skint og temperaturen stiger!

Så idag har jeg gått med kort skjort folkens!!!


Utrolig bad bilde, men har bestemt meg for og slutte og klusje ut ansiktet mitt på bilder, uten noen ganger med unntak.
Skal stikke på cup nå, Kaja er her om 10 min. Ønsk oss lykke til! Louise.

min sminke fra elf

Har kommet i posten i dag!


Eyeslipsface.comMascara.Eyeliner.Lipgloss.To forskjellige øyenskygger.Rouge.Mineralpudder.

Er veldig fornøyd, det er ganske billig, og god sminke. Skolen tar overhånd for tiden, kaos. :-( Så dere får nøye dere med den bloggingen som blir, så kan vi bare sitte og glede oss til skolen er slutt, og sommerferie lukker døren opp. Louise.

Det var noen som lurte på pris, veldig billig, f.eks en mascara koster bare opp til 16,90. Og flere andre produkter. Vi kan få kjøpt utrolig my får 16 kr, som man i en vanlig butikk kjøper for langt over 100 kr. Gå inn og ta en titt selv!

kaja in the house

Hei! Nå er Kaja her, og vi skal snart komme oss ut med Kine og Katrine. Bildene er fra håndball treningen i dag. Er spreng rød i trynet, og aner virkelig ikke hvorfor, skal nok komme ut i varmen snart i Trondheim, idag!


- Louise og Kaja.

vi stikker

.. til pirbadet nå, blir der sikkert helt til det stenger. Snakkes! Louise.

kakao med jenteneHei dere. Nå sitter vi hjemme hos meg, og koser oss med kakao. De skal dra hjem snart, så skal jeg begynne og ordne med til 80 - talls bursdag hos cecilie i kveld. Det blir dårlig med blogging fra Embla, fordi at hun ikke har pc. Skal prøve mitt beste, til og blogge så mye som mulig. ♥ kelc jentene.

fashion inspiration

  

Ja, sitter og sikler etter dette nå jeg. Så for og slutte med det skal jeg stikke til Kaja NÅ. Vært på bytur med Embla idag foresten, kjempe koselig! Hun kommer med bilder! :-) Hva synes du om moten? Louise.

outfit 15.04.10


Stripete genser fra Boys og Europe, stripete topp og dongeritights fra BikBok.

Litt tulle bilder på outfiten i dag, men klarte ikke og gjøre noenting særiøst. Kine har vært til meg idag, kjempe koselig. tror helt hundre prosent på at jeg aldri har ledd så mye før i hele mitt liv. Kjenner at jeg nesten ikke har pust igjen nå! God natt kjære søte dere! ♥ Louise

bilde vegg

Helluen, nå regner det faktisk her i Trondheim. Men sola har strålet hele tiden de siste dagene så jeg har bare vært ute og kost meg. Herlig! Skikkelig sommer følelse. I dag bladde jeg igjennom hauger med gamle bilder fra barndommen min. Det var kjempe gøy, anbefales. Morsomt og se på gamle minner og bilder, plukket ut mange av meg og Marte, bestevennina mi siden vi var 3-4 år, og hun er det enda. Lagde en hel bilde vegg over pulten min. Hva har dere drevet med søtiser? Embla Marie.


Hekta på Aleksander With - worth it, ehehe som dere ser :-)


♥♥
hits