dagens kjøp

Heisann! Dette blir et kort innlegg før jeg skal ned og bade i stampen. Beklager for dårlig blogging i påska, men vi har ikke nett. Sånn er livet, dere burde uansett komme dere ut eller kose dere med venner og familie i påska ikke sitte inne på en pc. 

Vi var på et senter på Hitra i dag for og hente øyedråper til meg på apoteket, endelig skal jeg bli kvitt de stygge røde kløende øynene mine. I tillegg fikk jeg kjøpt meg noen småting som ble ganske dyrt til slutt. -Embla Marie.

mobilblogg av louise

510920-1-1270050822926.jpg
Heisann dere. Vært på lang skitur i dag, jeg. Sitter og spiller mario ds, noe som jeg har blitt hekta på. Håper det går bra med bloggen, får ikke sett det før på søndag. Snakkes ikveld! Louise.

mobilblogg av louise

510920-1-1269966482659.jpg
Hei. Har nettop spist sodd. Ikke min beste rett. Har også vært på isfiske i dag, holdte på og fryste til is, men koselig var det uansett. Ikveld får vi voksne og barn krangle om vi skal se påskekrim eller frustrerte fruer. Skal nokk få viljen min. Haha! Snakkes. Louise.

mobilblogg av louise

510920-1-1269885961625.jpg
Hei dere! Kom til hytta får et par timer siden. Vi var på storlien på veien, å tror jeg måtte ha kjøpt mange kilo godteri. Nå skal vi se farmen og påskekrim i kveld, ettersom at det ikke er paradise. Skal prøve og mobilblogge ikveld. Louise.

påske konkurranse - avsluttet

Da skal vi ha en liten påskekonkuranse! Den går ut på at dere skal skrive en ting dere forbinner med påske + mail (EKS: Kortspilling med familien, embla-marie@hotmail.com). Dere kan melde dere på så mange ganger dere vil. Konkurransen blir avsluttet etter påskeferien, datoen er ikke bestemt. Tilfeldig trekking akkuratt som forrige gang. Premien er 3 måndters brune fargelinser uten styrke fra fargelinser.no og et etui til og oppbevare de i. Lykke til og ha en god påske alle sammen! ♥kelc jentene.


Bildet er hentet fra fargelinser.no, det er fargen på linsene.

hytteliv deluxe

Nå har jeg sprunget opp på en annen hytte på øya for og skaffe meg nett. Fikk ikke lastet opp bilder eller gjort en dritt på det trege mobilnettet nede til oss. Holdt på å bli gal, verste jeg vet er tregt nett. Hvertfal noe av det verste. Ellers i dag har det ikke skjedd så mye i dag bortsett fra spising av sjokolade pudding og monopol, herlige hytteliv. Hvordan har dere det? Embla Marie.Vi har fått vannet tilbake på hytta også! Så i kveld blir det dusjing også bilder av noe annet enn ting og dyr på neste innlegg.

hytta nextDa har jeg fått pakket færdig, og gjort alt klart (håper jeg). Jeg er alltid veldig sent ute med og pakke, så begynte selfølgelig ikke før i dagtidlig med og putte ned i noen ting i bagen. Gleder meg egentli til og komme på fjellet, nå. Det er så deilig følelse og med hyttekos om kveldene, og nydlige påskedager.

Så som sakt, har jeg ikke internett på hytta, så bildene kommer når jeg kommer hjem på søndagen, ellers får dere nøye dere med mobilblogging! Ha en super påske alle sammen!


Genser fra Spania, rosa topp fra H&M grå Champion bukse husker ikke.. Louise.
Hva skal dere gjøre resten av påska? Eller har dere gjort noe spennende, eller noe dere gleder dere til? :-)

pizzabud

Heisann dere. Kom hjem for kanskje to timer siden. Så jeg sitter her og sløver! Imorgen skal vi reise til hytta, så da får Embla overta bloggen, jeg for nøye meg med dårlige mobilkvaltiet bilder og kort tekst. Får jeg har nemmelig ikke internett på hytta, så jeg må mobilblogge sånn som jeg gjorde i vinterferien.

 

Som sakt, var på peppes. Godt med en forandring i værdagen i blandt, og ikke bare sitte rundt midagsbordet og spise middag. Godt og komme seg ut også. 

 


Lillesøster. :- )Eplekake ♥

Nå skal jeg se resten av filmen 'the ring' som jeg begynte på før vi dro. Håper på en god slutt, som det pleier og ikke være på de fleste skrekkfilmene. Grøss.. Louise.

jeg elsker påska

Endelig er vi kommet fram til hytta. Det er så herlig, elsker og være på hytta og bare slappe av! Jeg kom meg på nett også, selv om det er tregt. Men alt for dere! Skal gå å spise middag nå, så blir det en joggetur før vi hopper i stampen. Fikk jeg nevnt at jeg elsker hytta? Til slutt må jeg fortelle dere det som var best av alt. Det finnes ikke et snøfnugg på hele øya. Kanskje det blir en liten påske konkurranse også. KOS DERE! Embla Marie.
outfit 28.03.10

     
Genser fra Boys of Europe, Bukse fra Pieces, Støvletter fra Praha, smykker og armbånd fra utlandet.Nå skal jeg stikke på peppes sammen med familien. Der skal vi møte mormor som har invitert oss dit. Kjenne magen romler nå, er skikkelig sulten, og mamma roper på meg fra bilen, for jeg er som vanlig sist ut fra huset. Louise.

sminkevideo 27.03.10


Sang 1; Natasha - Side kick. Sang 2; Rihanna - Rude boy

Da fikk jeg endelig redigert færdi og lagt ut. Den er litt lang, men det får bare være. Embla reiser om et kvarter, på hytta. Så tenkte og møte Andrea i dag, før vi ska på sånn middagsgreie med mormor. Hva synes dere om filmen? ♥kelc jentene.

da stikker jeg i søvn

Kort innlegg, jeg har sottet i 1 1/2 time nå og redigert sminkevideo, og tenkte og legge den ut imorgen tidlig. Embla har falt i søvn for en snau time siden, så nå tenkte jeg og komme etter i drømmeland.. God natt dere! Louise.

ingen kelc, ingen kos

Hei søtiser. Nå sitter vi å slår i pc skjermen og har det helt topp. Snart er det taco og bare kos, dere hører fra oss! Kos dere masse, det fortjener dere.

♥kelc jentene

make-up skin

Holder på og lager en sminkevideo, en særiøs en altså til dere som lurte. Ikke sånn fjortis saker igjen. Så skal prøve og lage den færdi før Embla kommer, så vi snakkes senere, ikveld skal vi love at det blir en del blogging ettersom at hun ligger over! ♥


Sminkefri og fin ♥ Kos dere kjempe mye ikveld! Det skal jeg. :-) Louise.
Har du reist bort noen plass i påska, eller skal dere reise?

ligner dette på en brownies?Det synes ikke jeg. Haha! (sorry søs). Nemmelig hun som har bakt i dag formiddag, jeg synes det ligner mye mer på en sjokolade med strø på, og dessuten, var den hard som stein, og det skal være melis på brownies, ellers blir det ingenting brownies i den kaka, orginalt sett værtfall. Jaja, god var den uansett.

Embla ska ligge over i natt, har ikke hørt noe fra henne, men hun kommer vell utover dagen. Har logget i senga fram til forje time, var oppe og spiste frokost, og dro rett til senga igjen, var så trøtt. Så endelig har jeg fått meg opp og våknet som sakt til sjokoladekaka (browniesen) etter søsteren min sin beregning. Hun ble litt sur når jeg sa det. Litt fornøyd hun da vetdu.Dessuten er det drittvær i Trondheim idag, regn, snø og tåkete som bare det. Kommer sikkert fordi det har vært flere uker med knallsol. Noe må gjøres for og holde det bløtt også. Var bra jeg Andrea og Caroline ikke dro til vassfjellet i dag, som vi hadde planer om. ;-) Louise.
hits