vinterferien 2010
OL- titting på skala 100.


me love! nermest bodde i disse skoene! ♥


sitter i stolen forran pcen, fornøyd med å vær norsk og trønder, etter OL gullet som ble kjempet av northug idag! satt nermest og hoppet og skrek ved innspurten! utrolig sliten, etter virker som en ganske lang vinterferie. deilig og ha pc igjen, og få blogget med bedre bildekvaliteter, en dårlig mobilkvalitet! ♥blogges, louise celine.

hva har dere gjort i vinterferien? :-)

husk

..konkurransen! meld dere på her

outfit 28.02.10

sladdinga tar aldri slutt, haha. uff.. skal skjerpe meg men jeg tok bildene i tidlig om morran og når jeg kom tilbake nå etter og ha vært på båten med pappa så jeg hvor utrolig morratryne jeg hadde å håret mitt har fortsatt ikke funnet skillen sin. 

  
sjekk ut håret på det siste bildet. heisann troll. singlett fra bikbok, cardigan fra topshop, bukse fra bikbok.

♥embla marie.bare fire uker til neste ferie

god morgen, formiddag eller hva du kaller det. må kjappe meg litt nå for jeg kjenner jeg begynner og få veldig vondt i hodet av og sitte inne på pcen i fin været. ja, det er skikkelig fint vær her i trondheim i dag. minner meg om sånn fint påskevær og appropos det så er det jo bare fire uker til påskeferie. herlig. men nå må jeg av pcen, beklager. hva har du gjort i vinterferien? blogges, embla marie.


cute girlhey, ble litt mange bilder nå men jenta her er så sykt skjønn. kjempe pen! skal logge av pcen og legge meg nå snart så blogges. ems, hvilket likte du best?

outfit 27.02.10

  
nå ble det mye sladding på bloggen, haha. hva synes du? ems.
øredobber fra glitter, skjorte fra voice of europe, singlett fra only, tights fra bikbok, sokker fra en sportsbutikk.

heltnå er marie her en tur før vi får besøk, heltdressen hennes hadde kommet i dag! heldiggrisen, jeg får bare mer og mer lyst til og kjøpe meg en selv. siden jeg er så rik.. stjal den og tvang hun til og ta bilder av meg, jeg er verdens beste venninne. har du kosedress, isåfall hvilken? ems. 

home

endelig er jeg hjemme igjen, sitter nå her og gruer meg over å pakke ut kofferten min som står i gangen. høydepunkt.. jess. det er er det verste med ferier, å pakke ut. har snart ikke plass til klærne mine i kommoden siden jeg kjøpte meg flere nye plagg mens jeg var i oslo. men med litt makt skal jeg få det til, wish me good luck!

denne søte jenta og familien hennes får vi besøk av i dag! :- ) hjemme fra ferie enda du? ♥em.

hei fra storlien! har kjørt slalom i storlien, i hele dag. vært snø vær i hele dag, men utrolig fint

510920-1-1267201097628.jpg
hei fra storlien! har kjørt slalom i storlien, i hele dag. vært snø vær i hele dag, men utrolig fint føre. vært også på super markedet å kjøpt tonnevis med godteri. så nå sitter jeg forran peisen og lukter pizza som vi skal spise snart. tiden flyr, så snart er vinterferien over på sekunder..

god morgen

halloooen, jeg har prøvd i sikkert en halvtime nå og få tatt outfit bilder men mormor og morfar har seriøst ingen plasser og sette ifra seg kameraet.. jeg er så dritt lei for og si det rett ut av digitalkameraet mitt og mini-pcen min at jeg tror jeg kreperer. på lørdag tar jeg flyet 5 på 11 eller noe om morgnen så jeg er hjemme i god tid og da blir det ordentlig blogging med bedre bilder! vi får besøk av søskenbarna mine i dag så det blir lite blogging, kanskje vi ikke blogges før jeg er hjemme igjen. men husk å meld dere på konkurransen under. ganske mange allerede! :- ) har du mini-pc? hva synes du om den?


ha det fint og kos dere masse disse siste dagene av vinterferien kjære lesere! embla marie.

det over skulle ha vært i tjukk skrift men pcen hadde noe annet i tankene. hater den hater den hater den. :- )

mobilblogg av louise

510920-1-1267119838956.jpg
hei dere! deilig å bare slappe av resten av kvelden etter verdens lengste skitur i dag. den dårlige nyheten, er at vannet er spekket, så vi har ikke noe vann, uten at vi smelter fra snøen ute. deilig med hytteturer er at man bare kan gå sminkeløs og ikke trenger å bry seg om hvordan man ser ut, lite stress! :-) dere hører fra meg senere ikveld! blogges louise celine.

jeg deltar i konkurranse

nå deltar jeg i konkurranse hos idaphooto.blogg.no vinneren får en valgfri onepiece. pleier aldri og ha flaks i sånne konkurranser men morsomt og være med likevel! meld deg på du og om du ikke har gjort det her: http://idaphooto.blogg.no/1266863514_konkurranse_vinn_onep.html?c=1267113055097 linkinga funka ikke, ingenting funker jo på denne dritt pcen! hater mini-pcer.

-embla marie

KONKURRANSE - avsluttet

endelig skal vi ha konkurransen som vi har snakket om i lang tid. vi har sponset konkurransen selv. det du må gjøre for og delta er og skrive en positiv ting om bloggen, kun 5 kommentarer per person, det må være forskjellige ting på dine 5 kommentarer. ingen vits i og spamme å skrive 'morsom' for eksempel hundre ganger på et innlegg for da trekker vi deg automatisk fra konkurransen. vi trekkker tre tilfeldige vinnere så det er også viktig at dere skriver navnet ditt og din mail i kommentaren, f.eks: 

embla marie, embla-marie@hotmail.com, jeg synes bloggen deres er .......

vinneren vil bli kontaktet på mail så det er viktig du skriver en mail som vi kan nå deg på, premien sendes til deg i posten vi betaler all frakt. hvis du melder deg på og har blogg må du også skrive et innlegg om at du er med i konkurranse hos oss og link. vi har ikke bestemt oss for dato der konkurransen skal slutte enda. dette skal da vel ikke være så vanskelig? lykke  til. -kelc jentene.

1.PREMIE: 

 den nye mascaraen fra maxfactor, lash extensions effect

2.PREMIE

 eos lip balm.

3.PREMIE

ny varmebeskyttende spray fra syoss som skal redusere frizzer og gi håret glans.


igjen får jeg bare beklage over at innleggene blir litt rotete men mellomroms-tasten lever sitt eget liv og det er ikke plass til et eneste redigeringsprogram på mini-pcen.

OBS: husk å skriv mail! så vi kan få tak i dere hvis dere vinner. 

i got some new clothes

hey folkens, nå er vi tilbake og jeg har kjøpt premie til konkurransen og noen nye klær. har du kjøpt deg noe nytt i vinterferien? :- ) embla marie.


to stripete gensere fra cubus

 

 


topp fra h&m.

det var kjempe mye fint i butikkene nå, gud som jeg gleder meg til sommeren! 

mobilblogg av louise

510920-1-1267106350235.jpg
helluen, da står jeg i dette idyllet og mobilblogger. fantastisk vær her på fjellet, sikkert det samme i trondheim. nå begynner jeg å bli kald på fingrene så skal gå vidre. blogges, louise celine.
hits