frozen

tatt for noen dager siden, vaaaad tycks?

kaffe kjerringgod kveld! da blogger jeg fra den nye pcen min ♥ fornøyd! sitter og drikker cappucino, blitt helt hekta. kaffe latte og alt det der og. blitt sånn skikkelig kaffe kjerring. okei, ikke helt skikkelig for jeg drikker ikke ren svart kaffe, no way. var til louise før i dag og spilte inn svar til spørsmålsrunden, det kommer. louise skal redigere, mas på henne, hehe. i morgen skal jeg tidlig opp hvis jeg skal rekke og blogge før jeg skal til vassfjellet med ida marie, gleder meg! så blogges, embla marie.

back on track

heeeeeeeelu, nå er vi hjemme til louise. embla fikk seg pc i går kveld, så hun kommer til og blogge igjen som vanlig. nå har vi nettop spist oss smell feite på nudler og deler litt nytt sladder med hverandre. ferdig med og spille inn spørsmålsrunden, skal snart starte med og lage en ny intro, så nå gjelder det for dere og komme med noen idèer om dere har, hvordan dere vil at vi skal ha introen! blogges, embla og louise.

sund salat og usunt morgentryne

har nettop spist en veldig sund salat til frokost. har bestemt meg for og bli sundere, jeg skal endre kostholdet, og skal slutte og spise så mye usunt som godteri, snaks osv. jeg skal skjerpe meg. men det som ikke kan endres, er det stygge morgentryne om morgenen.

sensurer. foresten; embla kommer til meg snart, og vi skal spille inn svar på spørsmålsrunden, så føll med

one day

har ikke fått lastet inn bildene vi tok idag før nå. jeg har fått masing og kjeft på meg av kine og embla, men så endelig fikk jeg gjort det. stolt av meg selv? ja. kjenner at halsen begynner og svikte, så nå må jeg bynne og skjerpe meg med godtkledd når jeg er ute, jeg nekter og være syk en gang til, etter alle gangene i høst..

jeg måtte bare klusje ut meg, jeg klarte ikke tanken! ♥Louise

hush hush

må kjappe meg, skal være på trening om et kvarter. har kommet inn nå nesten, har vært med katrine, andreas, preben, magnus og rune. embla og katrine kommer og ser på treningen tror jeg. snakkes i kveld!


fotogen.
kjempe koselig. skal foresten prøve og få til en videoblogg i helga.♥Louise!

hot or not?


aaaah (L) jeg bare elsker denne! jeg har så lyst på den. nytt ønske på bursdagsønskelista, det begynner og bli en del nå..... hva synes du om den? *sikle sikle* ♥ Louise

retting av hår og sånn der


har begynt med og rette håret vær morgen. jeg vet, det er absolutt ikke bra for håret, men etter at emilie jacobsen gjorde det i gymmen, så fikk jeg en tanke "jeg må ikke bare gjøre det en gang i blandt, men vær dag!" og sånn ble det. men har vanskeligheter for og stå opp for tiden, står opp 20 min før jeg skal dra, jeg har et problem som jeg må rette opp i.

har nettop kommet hjem fra kaja nå, så blogger det innlegget jeg tenkte og blogge før jeg skulle dra, men selfølgelig klikket blogg.no akuratt der og da i det øyeblikket jeg måtte kjappe meg.


♦ pleier du og rette håret ditt om værdagene? - Louise

videoblogg - normalnår benjamen og kaja har sin 'videoblogg' så ser vi at de prøver og etterligne meg.. usnilt gjort! :(

updates

har ikke vært inne på en stund, så tenkte jeg kunne oppdatere litt på hva som skjer i verdagen min, give you a little updates.

altså jeg tror jeg begynner og blismåsyk igjen, som skyldes at på tirsdag hadde jeg besøk av 5 jenter. jeg ingrid og emilie var så smarte og snøbadet i undertøy, vi løp på bilveien. og kaja har mistet tlf sin, og det er krise for meg også.. nå kan jeg ikke ringe henne når hu kommer forsent når vi skal møtes på morgnen. og dårlig humør på at vi spilte uavgjort mot meldal på meldal, som det er 1 og en halv time og kjøre.. kjørte ikke vi så langt for og vinne?


vi snøbadet ikke bare, vi bakte også en brownies røre for og spise, og stekte en brownies for og spise.


foresten; jeg holder på og redigere videoblogg på ting som har blitt gjort i det siste. litt humor i det,for og si det sånn. 2; spørsmålsrunden blir besvart på snart. så fort jeg og embla møtes. -Louise

data problemer

hallo! jeg får ikke blogget på en god stund nå, beklager. det er derfor jeg ikke har blogget og. men jeg håper at så fort som mulig får jeg meg ny pc og da blir det blogging, lover. men til så lenge for louise holde bloggen oppe. ♥blogges, embla.

lekser på bøtter

det er nesten sånn. heldigvis er min skole sånn at vi får jort mye på skolen, så jeg utnytter og gjøre det så jeg slipper og gjøre noe hjemme, fordi jeg hater og jobbe skolen på den eneste fritiden jeg har. er du enig?

eneste opptygde blyanten jeg har igjen! :(
louise
hagen

spørsmålsrunden

vi fikk et spørsmål på en kommentar her forleden; skal dere ikke ha spørsmålsrunde snart? svar: vi har spørsmålsrunde! vi har bare fått inn 7 kommentarer eller noe med forskjellige spørsmål. kom igjen!

KOM TIL SPØRSMÅLSRUNDEN HERwater fun - regnvær innehar sottet på badet og tadd tusen millioner bilder, kanskje 5 av 329489324 bilder, ble gode. irriterer meg litt over at det regner ute nå, nå som det hadde blitt så fin snø, jeg hater at det regner på vinteren. alltid! må leve med det. når jeg var liten trodde jeg at det var noen opp i himmelen som bestemte været, så jeg pleide og rope til den personen eller hva det var om hvordan vær jeg ville ha.. interesant..

vi var på håndball trening rett etter skolen i dag, selfølgelig må jeg og kaja komme for sent til trikken, pga en gammel dame som brukte 10 minutter i kassen når vi skulle kjøpe mat. så selfølgelig var vi de som kom for sent på trening. men på trikken møtte vi foresten embla og marie, frisket opp humøret!
er vi ute i regnvær skal det støvler til! det er akuratt det samme inne. ♥ L

outfit 24.01.10

  
strømpe bukse fra H&M, Tunika fra Praha, Smykke fra Mamma.

hits