nyttttt design

endelig nytt design..watcha think?

updates..


passe fornøyd.. men bedre enn det forje..

hva synes du ? - em

nytt design


hva synes du om den?

kelc¢¾

nytt design

Endelig fikk vi oppdatert litt nå, det var på tide! Det er enda ikke ferdig så det skal jeg få fikset i morgen. Kine Hansen har hjulpet meg med kodingen og fikset sånn at du kan trykke på linkene på headeren. Besøk bloggen hennes, hun er utrolig flink! Hva synes dere? Var det på tide med en oppdatering? EMS


changes 22.03.10


Da har vi endret designet igjen. Denne gangen er det ikke midlertidig.
Hva synes dere? :-) ♥Embla Marie og Louise.

changes 20.03.10

Halloen! Lagde bare en enkel header på fem minutter nå, så vi slipper at det er helt tomt der til så lenge. Så dette blir kun noe midlertidig. Neste helg skal vi ta nye bilder! :- ) Stikker til Marie nå forresten, så vi blogges der! Embla Marie.


EDIT; æsj! det kommer til og komme nytt design før neste lørdag, tro meg. holder ikke ut, missfornøyd til de grader..

design skifte 14.03.10


da har vi nytt design, nok engang! denne gangen ble jeg faktisk ganske fornøyd! :- ) designet er laget av meg, embla marie. jeg gir en stor takk til kine hansen (kinehansen.blogg.no), som hjalp meg med kodingen og dreamweaver. tusen takk! anbefaler og ta en titt innom bloggen hennes.
♥embla ms. ~ hva synes du?

sykt lei

tjohalla, nå har jeg suttet fra jeg kom hjem klokka tre med og prøve og lage design, har virkelig ikke dagen min i dag. blir ikke fornøyd med noe! irriterende. så jeg aner ikke om det designet vi har nå fortsetter og bli her, ble bittelitt fornøyd med jeg skal gjøre små endringer. nå må jeg gjøre lekser og slappe av, hodet verker. takk for at dere er så tolmodige. hatt en fin dag, dere? embla marie.

nytt design, igjen

halloen, da går jeg faktisk og legger meg. men før jeg sier gonatt vil jeg bare lage et innlegg om endringene på bloggen. dette var kun en test! så i morgen skal vi få tatt nye bilder og jeg skal lage et nytt design og få fikset ordentlig på kodene. men natta da kjære lesere. ♥
husk designet skal ikke være sånn her lengere enn til i morgen, embla marie.

oppdatering 21.02.10

FØR:

ETTER:

hvilket likte du best? hva synes du?

updates 03.01.10

da har jeg holdt på lenge og endre og fikse på header og design, og ble egentlig ganske fornøyd! 


hva synes du? :- ) sov godt, embla marie
har fått endel spørsmål om hvem som lager headerene som vi har og hvordan program vi bruker osv. nå sier jeg det en gang her så slipper dere og lure. det er jeg, embla marie som lager header og fikset på desig på bloggen. og jeg bruker programmet; adobe photoshop CS3. var så heldig og få det av pappa, men det koster ganske mye penger, og du får kjøpt det på de fleste databutikker f.eks eller på nett. men du kan også få lastet ned en prøve versjon som varer i 30 eller 60 dager. her kan du laste ned prøveversjon av adobe photoshop CS3. hvis det var noe mere dere lurte på da så send mail: embla-marie@hotmail.com.

nytt design


da har vi endret på headeren og designet på bloggen! hva synes dere? 

NYTT DESIGN !

endelig litt fornøyd ;'D

hheader lulu em 1 copyy

- emma & louise

ny header , også midlertidig

ny header .. denne er også dessverre midlertidig..
den er UTROLIG dårlig redigert men hadde kjempe liten tid ..
Image and video hosting by TinyPic
klarer du foresten og se hvilke bokstaver vi former ?? :-)
hva synes du ?

- KELC

NY HEADER :DDDDDDDDDDDDD

header
hits